Locatie

Sax School RCL & RCL School for Horns is gevestigd in Delft in het gebouw van Unit Sound op de Voltaweg 12 (vlak bij de Makro). In onze 2 lesruimtes mogen we zo veel ‘herrie’ maken als we willen. Heerlijk! In de toekomst zouden wij natuurlijk graag ons eigen pand willen hebben waar we nog meer muzikaliteit in kwijt kunnen. Dat zal nu nog even op zich moeten laten wachten, maar de tijd zal het leren.

De school is makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Als u met de auto komt, kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren. 

Auto
Routebeschrijving vanaf de A20 (Rotterdam/Schiedam):

U rijdt de A13 op richting Delft/Den Haag. Neem afslag 10 en voeg in op de N470, de Kruithuisweg op. U gaat de eerste afslag na de brug rechtsaf. Beneden aan de afrit slaat u links af, de Schieweg op. Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot u aan uw linkerhand de Volvo dealer ziet. U slaat deze straat, de Marconiweg, links in. Vervolgens gaat u direct de volgende straat rechts. U ziet na ongeveer 150 meter, op Voltaweg 12, het gebouw van Unit Sound. 

Routebeschrijving vanaf de A4 (Den Haag/Rijswijk/De Lier/Schipluiden):

U rijdt de A4 af, met de bocht mee naar boven. Vervolgens rijdt u daarna alleen maar rechtdoor, op de Kruithuisweg. U rijdt voorbij het tankstation aan de rechterhand. Bij het eerstvolgende kruispunt rijdt u rechtdoor, iets omhoog, en neemt u direct de afslag rechts naar beneden. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf, de Schieweg op. Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot u aan uw linkerhand de Volvo dealer ziet. U slaat deze straat, de Marconiweg, links in. Vervolgens gaat u direct de volgende straat rechts. U ziet na ongeveer 150 meter, op Voltaweg 12, het gebouw van Unit Sound. 

Openbaar Vervoer
Vanaf treinstation Delft-Zuid is het 15 minuten lopen naar Sax School RCL. Als u met de trein komt vanuit Amsterdam/Den Haag zult u moeten oversteken via de trap naar de andere kant van het perron. Als u met de trein vanuit Rotterdam komt zit u direct aan de goede kant van het station. Vervolgens moet u naar beneden lopen zodat u onder het viaduct door kunt richting de Schieweg/Makro Delft/bedrijventerrein. Op deze weg kunt u rechtdoor lopen totdat u aan uw linkerhand de Volvo dealer ziet. U loopt de straat na de Volvo dealer in, de Marconiweg, en loopt nog een stukje rechtdoor. De volgende mogelijkheid die je rechts kunt, met op de hoek de Deltax, is de Voltaweg. U ziet na nog ongeveer 150 meter lopen het gebouw van Unit Sound op Voltaweg 12.

 Missie & Visie < Prev - Next > Docent